Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - M.O.C.'17 E7

S.P.S. E2 - M.O.C.'17 E7 (competitie)

Verlies S.P.S. E2 tegen koploper M.O.C.

We spelen vandaag thuis tegen de koploper M.O.C. De leiders geven aan dat dit een lastige en goede tegenstander is.

1

Foto 1: Mascha.

We gaan start. S.P.S. speelt goed over en dat resulteert in een paar goede aanvallen, maar de keeper van M.O.C. staat zijn mannetje. Tiemo schiet op de keeper, de bal komt van de keeper terug en Noah neemt deze op zijn schoen en scoort de 1-0. Nu komt M.O.C. goed in hun spel en wordt het duidelijk waarom zij bovenaan staan: voor we het in de gaten hebben is het 1-2!

2

Foto 2: Casper.

Maar S.P.S. laat zich niet uit het veld slaan, want na een goede aanval schiet Tiemo de bal op de paal, waarna de terugspringende bal er via een verdediger alsnog ingaat: 2-2. We maken helaas teveel foutjes achterin en M.O.C. scoort de 2-3 en dat is ook gelijk de ruststand.

1

Foto 3: Joeri.

De leiders geven in de rust aan dat we niet slecht spelen, maar dat de verdedigers bij hun man moeten blijven. Maar dat wordt in de tweede helft niet helemaal begrepen, want in een mum van tijd scoort M.O.C. de 2-4 en de 2-5. Casper moet ook nog flink aan de bak en verricht een paar goede reddingen.

4

Foto 4: Naud.

Noah krijgt nog een grote kans en gaat alleen op de keeper af,maar hij komt niet tot een schot. Uit de daaropvolgende aanval scoort S.P.S. wel. Noah bereidt mooi voor en Tiemo haalt de trekker over, 3-5. M.O.C. is de kluts kwijt en Tiemo scoort de  4-5, na mooi voorbereidend werk van Joeri. Toch geeft M.O.C. niet op en scoort de 4-6.

5

Foto 5: Tiemo.

De verdedigers van S.P.S.; Milan, Mathijs en Mascha, moeten diep gaan maar werken heel hard. En dat wordt beloond, M.O.C. is moe en komt er niet meer uit. S.P.S. ruikt de overwinning en krijgt nog een penalty na een overduidelijke handsbal. Joeri schiet deze snoeihard binnen: 5-6. S.P.S. dringt nog wel aan,maar de bal wil er niet meer in eindstand: 5-6.

6

Foto 6: Noah.

We hadden wel recht op een gelijkspel gehad,maar volgende keer beter. Dan moeten we thuis tegen FC Bergen.